apr 112017
 

LEZING IS UITVERKOCHT. ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR.

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. Ze ontwikkelde de Sana-methode waarbij je stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes aanleert die diëten totaal overbodig maken. Je komt te weten hoe je op een eenvoudige en haalbare manier je levensstijl kan veranderen en je ideale gewicht kan bereiken terwijl je blijft genieten van lekker eten. De focus ligt op kleine aanpassingen in je eet- en leefgewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven. Dit belooft een eye-opener te worden en zal je inspireren om op een andere manier met voeding om te gaan.

lezing-sandra-bekkari-nooit-meer-dieten-2677

Kostprijs: €5 – rekeningnummer: BE79 0910 1981 7533

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bibliotheek@kortenaken.be

De lezing gaat door in zaal GC Den Hoek in Kortenaken

Sorry, the comment form is closed at this time.