mrt 062017
 

Tijdens deze infoavond wordt er aan de hand van concrete voorbeelden gekeken wat positief denken is en hoe je dit als ouder/professional aan het kind kunt leren. De voordelen van positief denken zijn inmiddels in vele onderzoeken beschreven. Kinderen die positief denken, zijn gelukkiger en hebben meer vrienden. Ze worden minder gepest en presteren beter op school. Als ouder/professional ben je een belangrijk model voor het kind. Vandaar dat je tijdens deze infoavond eerst zelf leert om met je negatieve gedachten aan de slag te gaan.

Je leert hoe je het kind kunt uitleggen wat positief denken is en hoe je dit samen kunt oefenen. Je gaat naar huis met een werkboek vol praktische tips die je helpen hiermee aan de slag te gaan.

waar & wanneer? Op dinsdag 21 maart om 19.30 uur in de bibliotheek

De lezing is gratis maar gelieve in te schrijven: bibliotheek@kortenaken.be – 011 59 75 18

E_0000966481

Sorry, the comment form is closed at this time.