dec 072016
 
Jonge kinderen hebben heel wat te doen en leven vaak even snel als volwassenen: school, vriendjes, familie, hobby’s, … Dit geeft soms stress en dan is het normaal dat kinderen boos, hangerig, huilerig zijn, …
Wanneer je de indruk hebt dat stress bij een kind te zwaar gaat wegen dan is het belangrijk om te begrijpen vanwaar dit komt. Van buiten uit, door teveel activiteiten, veranderingen, (wereld)nieuws, zorgen van volwassenen of andere externe oorzaken? Stress begrijpen helpt om oplossingen te zoeken. In deze vorming verkennen we dit thema met de inbreng van de deelnemers.
Doelgroep: ouders van peuters, kleuters, lagere schoolkinderen en
jongeren
E_0000966481

Deelname is gratis, gelieve in te schrijven via bibliotheek@kortenaken.be of 011 59 75 18

Sorry, the comment form is closed at this time.